yoga

Jag har utbildat mig hos Global Yoga och är certifierad yogalärare enligt deras koncept. Ett koncept som innebär att yogan är fri och till för alla. Den står inte för några pekpinnar mer än att yogan ska utföras på ett sätt som är säkert och gynnsamt för kropp och själ. För mig känns det viktigt att se Dig som individ. Jag vill hjälpa Dig att utveckla Din yogapraktik säkert och lekfullt, oavsett var Du befinner Dig på din resa.

”Global Yoga certifierar de lärare som är kunniga kreativa, noggranna och medkännande. Dessa är lärare som kan leda en full sal, se elevernas kroppar, erbjuda lämpliga ändringar och justeringar, och skapa en väl organiserad och intelligent klass. Dessa lärare, till vilka Global Yoga lånar ut sitt namn, har också en förståelse för yogans filosofi samt har en egen teknisk skicklighet inom asana och pranayama. Global Yoga certifiering är en symbol för denna omfattande kunskap och har en hög status på den Nordiska marknaden.” / Text tagen från http://www.globalyoga.se

Välkommen att höra av dig om du vill anordna en yogaklass för ett event, en föreläsning eller som en förmån för dina medarbetare.

Yoga Jenny
NYAVA Flow

Onsdagar 18:00 – 19:30 i Veberöd, Tornastugan

Klasserna byggs ihop i ett flöde och vi jobbar med styrka, flexibilitet och närvaro. Olika andningsövningar kommer även att praktiseras.

På dessa klasser är du välkommen både som nybörjare och som erfaren yogi. Är du nybörjare ska du dock vara medveten om att vi jobbar i ett flöde och stannar inte till vid varje position på samma sätt som i NYAVA Soft.

Du behöver ta med dig egen matta och en filt till klasserna. (Enstaka mattor finns för utlåning och behöver därför föraviseras.)

Priser hösten 2022

Drop-In 200:-/klass
Klippkort 10 gånger: 1.700:- giltigt under höstterminen 2022
Hela terminen 16 gånger, 24 augusti tom 7 december: 2.400:-

Kursstart: 24 augusti 2022

Anmälan sker genom att skicka ett mail med ditt för- och efternamn samt telefonnummer. Därefter får du betalningsinstruktioner och din plats är säkrad så snart du har betalat.

A HÖGUPPLÖST JENNY (15)
A HÖGUPPLÖST JENNY (18)
NYAVA Soft
 

Måndagar 10:00 – 11:30 i Veberöd

I Tornastugan (Vid Näckrosvägen bredvid Friluftsbadet) inleder vi veckan med en yogaklass i lugnt tempo.Yoga är en motionsform som lätt kan anpassas efter dina förutsättningar. Grunden i denna kurs är att positionerna ska kännas bra för dig och din kropp, oavsett om du känner dig frisk och stark i kroppen eller om du känner stelhet, svaghet eller har andra bekymmer. Vi använder hjälpmedel som block, band och filtar för att hitta rätt utgångsläge för att sedan kunna utvecklas därifrån, om den intentionen finns. Kursen passar dig som vill jobba med din andning, din styrka, din flexibilitet och din avslappning.

Du behöver ta med dig egen matta och en filt till klasserna. (Enstaka mattor finns för utlåning och behöver därför föraviseras.)

Priser hösten 2022
Drop-In 200:-/klass
Klippkort 10 gånger: 1.700:- giltigt under höstterminen 2022
Hela terminen 16 gånger, 22 augusti tom 5 december: 2.400:-

Kursstart: 22 augusti 2022

Anmälan sker genom att skicka ett mail med ditt för- och efternamn samt telefonnummer. Därefter får du betalningsinstruktioner och din plats är säkrad så snart du har betalat.

Sagt om NYAVA Soft


”På Jennys yogaklass är jag fullständigt avslappnad och jag känner mig trygg. Jenny är harmonisk och lugn.
Hon är mycket tydlig i sina instruktioner så att jag kan uppnå både maximal anspänning och total avslappning.
Det är makalöst att få uppleva ”nya muskelpaket” som jag inte kände till tidigare.
Jenny är den vägvisaren för min kropp och själ.” /Eva

Privatlektioner
 

Om du vill fördjupa dig i din yogapraktisering är det mycket fördelaktigt med privatlektioner. Vi jobbar tillsammans mot ditt mål och vi kan fördjupa oss i de utmaningar som du har, samtidigt som vi tar hänsyn till din just din kropp och din nuvarande kapacitet.

Vi inleder med ett samtal som ingår i priset. I detta samtal fastställer vi ditt mål och du informerar mig om vilka eventuella utmaningar du känner att du har, såväl kroppsligt som mentalt (skador, rädslor etc.).
En privatlektion kostar 650 SEK /h + körersättning
Vid köp av paket om 3 lektioner dras 10% av från timpriset.
Vid köp av paket om 5 lektioner dras 15% av från timpriset.

Vill du ha privatlektioner tillsammans med någon/några; kontakta mig för pris.

 
Sagt om privatlektioner
 

”Du är fantastisk på att hitta övningar så att man känner vad det är man skall känna och spänna det finns alltid alternativ  Du har fått mej att känna mej stolt och träningssugen. Har en helt klart bättre självkänsla  ❤️ Du är såååå duktig” /Karin 🤩

”De övningar som jag inte kunde göra hittade du nya övningar för, som skulle leda fram till samma resultat. Du är positiv och pushar lagom (som känns äkta) och jag känner att jag gör framsteg.” /Cecilia

YogaRetreat
 

När? Lördagen den 3 september 2022, klockan 10:00 – 18:00.

Plats? Tornastugan (Vid Näckrosvägen bredvid Friluftsbadet), Veberöd

Vad ingår? Förutom klasser och aktivitet får du lunch och fika. Meddela eventuella matpreferenser vid anmälan.

Anmälan sker genom ett pm på FB eller e-post till info@nyava.se samt inbetalning av avgiften till 123 176 83 65 eller till bg 5551-5399. Ange ditt namn som betalningsinformation.
Vid förhinder återbetalas inte avgiften, men din plats kan överlåtas eller nyttjas vid senare tillfälle i mån av tillgång.

Din investering är 880 SEK/person.

Program

10:00 – 10:15 Välkomna
10:15 – 11:45 Yogaklass
11:45 – 12:30 Promenad i härlig skogsmiljö
12:30 – 13:30 Lunch
13:30 – 15:00 Yogaklass – Släpp taget
15:00 – 15:40 Fikapaus
15:40 – 17:00 Yogaklass – Lymfflöde
17:00 – 17:30 Egenvård ansikte
17:30 – 18:00 Avslappning och avslutning

Att ta med: Yogamatta, filt, överdragskläder (för promenad och mellan klasser), promenadskor.
Det finns fåtal mattor för utlåning (meddela, vid anmälan, om du behöver låna).

Jag ser fram emot att få tillbringa
denna dag tillsammans med dig!

Med värme

Jenny

A HÖGUPPLÖST JENNY (31) - kopia

Copyright©  2022 NYAVA