yoga

Jag har utbildat mig hos Global Yoga och är certifierad yogalärare enligt deras koncept. Ett koncept som innebär att yogan är fri och till för alla. Den står inte för några pekpinnar mer än att yogan ska utföras på ett sätt som är säkert och gynnsamt för kropp och själ. För mig känns det viktigt att se Dig som individ. Jag vill hjälpa Dig att utveckla Din yogapraktik säkert och lekfullt, oavsett var Du befinner Dig på din resa.

”Global Yoga certifierar de lärare som är kunniga kreativa, noggranna och medkännande. Dessa är lärare som kan leda en full sal, se elevernas kroppar, erbjuda lämpliga ändringar och justeringar, och skapa en väl organiserad och intelligent klass. Dessa lärare, till vilka Global Yoga lånar ut sitt namn, har också en förståelse för yogans filosofi samt har en egen teknisk skicklighet inom asana och pranayama. Global Yoga certifiering är en symbol för denna omfattande kunskap och har en hög status på den Nordiska marknaden.” / Text tagen från http://www.globalyoga.se

Välkommen att höra av dig om du vill anordna en yogaklass för ett event, en föreläsning eller som en förmån för dina medarbetare.
För tillfället håller jag inga stående yogaklasser.

Yoga Jenny

Copyright©  2020 NYAVA